ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα νοκ άουτ ξεκινούν με ματσάρα και NIVEA MEN στο σπίτι της 24MEDIA

Τα νοκ άουτ ξεκινούν με ματσάρα και NIVEA MEN στο σπίτι της 24MEDIA

Βράδυ Σαββάτου με ματσάρα Ουρουγουάη - Πορτογαλία για τους "16" του Μουντιάλ στο σπίτι της 24MEDIA παρέα με το NIVEA MEN. Υπάρχει καλύτερο; Δήλωσε συμμετοχή, σε περιμένουμε!

Η ώρα των νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφτασε! Μετά από 16 μέρες, 48 παιχνίδια, ανατροπές, εκπλήξεις, θέαμα και... VAR ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε στο "κυρίως πιάτο" της διοργάνωσης, δηλαδή στα νοκ άουτ. Εκεί που... θα πέσουν κορμιά!

Και τι καλύτερο από το να δούμε τη ματσάρα Ουρουγουάη - Πορτογαλία για τους "16" του Μουντιάλ μαζί, στον καναπέ μας, στο σπίτι της 24MEDIA παρέα με το NIVEA MEN. Μη βιάζεσαι όμως! Για να φτάσεις στο σαλόνι, μπροστά από την τηλεόραση και να κερδίσεις το "δικαίωμα" να δεις τη "μάχη" Σουάρες - Ρονάλντο, θα πρέπει πρώτα να περάσεις από μερικά... τεστ.

Τι εννοούμε; Θα πρέπει να είσαι γρήγορος και αποτελεσματικός σε όλους τους γρίφους και τις δοκιμασίες στα δωμάτια, την κουζίνα και τον κήπο του σπιτιού που για λίγες ώρες μεταμορφώνεται σε... escape room. Aν τα καταφέρεις (μεταξύ μας, θα τα καταφέρεις) είσαι έτοιμος να απολαύσεις τη βραδιά σου.

Το "μενού" περιλαμβάνει φαγητό, αναψυκτικά, μπάλα και φουλ ποδοσφαιρική συζήτηση με τους δημοσιογράφους του ομίλου μας. Έτοιμος; Δήλωσε συμμετοχή για να δούμε μαζί το Ουρουγουάη - Πορτογαλία (30/6, 21:00) στην παρακάτω φόρμα.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ