ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Μιλάνο ο Ετό

Στο Μιλάνο ο Ετό

Στο Μιλάνο βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Σαμουέλ Ετό, περιμένοντας να μάθει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Το Λονδίνο και η Τσέλσι, ο πιθανότερος προορισμός του παίκτη, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποια σφήνα της Ίντερ.

Ο Σαμουέλ Ετό, μετά το πωλητήριο που αποφάσισε να βάλει η Ανζί στα πρωτοκλασάτα της ονόματα, είναι με μια βαλίτσα στο χέρι περιμένοντας να μάθει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Προς το παρόν, διανύει στιγμές χαλάρωσης στο αγαπημένο του Μιλάνο, μιλώντας συνεχώς με το μάνατζερ του.

Η παρουσία του Καμερουνέζου στην ιταλική πόλη ήταν αρκετή για τους δημοσιογράφους στην γειτονική χώρα να μιλήσουν για ενδιαφέρον και την Ίντερ για τον παίκτη. Μάλιστα, ο Ετό έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την Ίντερ μετά τα χρόνια που πέρασε εκεί, ενώ δεν αποχωρίζεται το ποδήλατό του σε χρώματα "νερατζούρι" (μαύρο - μπλε).

Η Τσέλσι, αποτελεί αυτή τη στιγμή την πιο πιθανή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αμπράμοβιτς φαίνεται πως με τη μεταγραφή του Γουίλιαν από την Ανζί, υπέγραψε ένα σύμφωνο με τον πρόεδρο της ρωσικής ομάδας, Κερίμοφ, ώστε να αγοράσει και τον Ετό.

Η μεταγραφή όμως στο Λονδίνο "κολλάει" γιατί ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, επιθυμεί συμβόλαιο 2 ετών ενώ ο Μουρίνιο προτείνει για ένα χρόνο. Έτσι, η Τσέλσι καθυστερεί, με αποτέλεσμα να δίνει χώρο στην Ίντερ να ρίξει κι αυτή τα χαρτιά της.

Από την άλλη, ο Ζοσέ Μουρίνιο, περιμένει να δει τι θα γίνει και με την υπόθεση του Γουέιν Ρούνεϊ, ώστε να πάρει τελικά την απόφασή του. Ωστόσο οι μέρες κυλάνε κι αυτό δεν είναι υπέρ της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ