ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποινή 17 αγωνιστικών για τη γροθιά στον Φλόρες

Ποινή 17 αγωνιστικών για τη γροθιά στον Φλόρες

Το χτύπημα του γκολκίπερ της Αλ Βασλ, Ματζέντ Νάσερ, στον Κίκι Φλόρες το πλήρωσε με τιμωρία 17 αγωνιστικών. Συγνώμη της ομάδας του Μαραντόνα στον Ισπανό.

Το τέλος του ημιτελικού του 'Emirates Cup' ανάμεσα στην Αλ Βασλ και στην Αλ Αχλί σημαδεύτηκε από την πισώπλατη γροθιά που δέχθηκε ο Κίκε Φλόρες από τον τον τερματοφύλακα της πρώτης, Ματζέντ Νάσερ. Ο Ισπανός τεχνικός της Αλ Αχλί πανηγύριζε την πρόκριση στον τελικό όταν ο Νασέρ τον χτύπησε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Μια κίνηση που την πλήρωσε πολύ ακριβά καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού 17 αγωνιστικών.

" Νόμιζα ότι με χτύπησε η κάμερα της τηλεόρασης. Κατάλαβα τι έγινε όταν το είδα αργότερα σε βίντεο", δήλωσε αρχικά για το συμβάν ο Κίκι Φλόρες και συνέχισε: "Δεν ξέρω γιατί το έκανε, δεν του έκανα εγώ κάτι. Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου κάτι παρόμοιο και δεν μου αξίζει. Είναι άσχημη συμπεριφορά και για το ποδόσφαιρο."

Όσο για την Αλ Βασλ, ομάδα που προπονεί ο Μαραντόνα, δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. "Απολογούμαστε στον Κίκι για την άσχημη συμπεριφορά το Νασέρ, θα του επιβληθεί μια μεγάλη τμωρία", ανέφερε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αλ Ναμποντάχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ