ΧΑΝΙΑ

Τον κατηγόρησαν ότι έκανε πέναλτι σκοπίμως και ξέσπασε

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports)
Τσουκάνης, ΑΟΧ, Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Τσουκάνης υπέπεσε σε πέναλτι στο ματς της Λαμίας με τον ΑΟΧ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη "δίνη του κυκλώνα". Ο ακραίος μπακ των Κρητικών ξέσπασε μέσω facebook.

Ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε 2-1 από τη Λαμία για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Οι Φθιώτες ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Στέλιος Τσουκάνης, ο οποίος έκανε χέρι. Πολλοί την "έπεσαν" στον αμυντικό του ΑΟΧ, ότι σκοπίμως έκανε την παράβαση, με αποτέλεσμα αυτός να ξεσπάσει μέσω facebook.

Ο 27χρονος στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για το πέναλτι και είπε: "Φυσικά και δεν είχα πρόθεση, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, το θεωρώ κακή ερώτηση. Υπήρχε μια ασυνεννοησία με τον τερματοφύλακά μου, ήξερα ότι δεν υπήρχε συμπαίκτης μου από πίσω, πήγα να αφήσω την μπάλα να περάσει και τελευταία στιγμή ακούω ότι υπήρχε παίκτης".

Στο facebook δέχτηκε αρκετά μηνύματα που τον "έβγαλαν από τα ρούχα" του, με αποτέλεσμα να ποστάρει το εξής: "Επειδή λοιπόν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κύριοι και άτυχες στιγμές δεν μπορεί να βρίζετε και να στέλνετε χυδαία μηνύματα. Έχω αποδείξει στη ζωή μου το ήθος μου με την προσπάθεια και τον κόπο μου και δεν δέχομαι από κανέναν να σκέφτεται έτσι.

Κανείς από εσάς δεν είδε και μίλησε όμως ότι την ασίστ στο πρώτο γκολ την βγάζω εγώ. Τέλος όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν το τι άνθρωπος είμαι".

TAGS ΧΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ