ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται για τα Τρίκαλα

Πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται για τα Τρίκαλα
Μπαλμπόα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον 31 ετών διεθνή ακραίο επιθετικό, Χαβιέρ Μπαλμπόα, που πέρασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνει ο ΑΟ Τρίκαλα. Θα περάσει από εργομετρικά και αν είναι αυτά είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο. (VIDEOS).

Όνομα με πλούσιο βιογραφικό φέρνουν τα Τρίκαλα. Η αναφορά στον Χαβιέρ Μπαλμπόα, τον 31 ετών ακραίο επιθετικό από τη Γουϊνέα Ισημερινού, ο οποίος κατά το παρελθόν έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία μάλιστα συμμετείχε στο Champions League, έχοντας σκοράρει σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ο Μπαλμπόα πέρασε και από Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μπενφίκα, Καρταχένα, Αλμπαθέτε, Μπέιρα Μαρ, Εστορίλ, από την Al-Faisaly της Ιορδανίας, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στην Chabab Rif του Μαρόκου. Ο διεθνής παίκτης (έχει 28 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα και έχει βάλει 5 γκολ) αναμένεται την Τετάρτη (25/1) στην Ελλάδα και την επομένη θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.

Δείτε παρακάτω το γκολ που είχε βάλει ο Μπαλμπόα στον Ολυμπιακό:

Τα Τρίκαλα, που συμμετέχουν στην Stoiximan.gr Football League, είναι στην 6η θέση με 15 βαθμούς, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια λιγότερα (έχουν δώσει τα 10 από τα 12 ματς).

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ