ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Υπογράφει στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Έμερι

Υπογράφει στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας ετησίων απολαβών περί των 5 εκατ. ευρώ, με την Παρί Σεν-Ζερμέν, όπως υποστηρίζουν ισπανικά ΜΜΕ. Ρούντι Γκαρθία ή Χόρχε Σαμπαόλι, ο αντικαταστάτης του.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του 44χρονου Ισπανού τεχνικού, Ουνάι Έμερι, στην τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν-Ζερμέν, για τρία χρόνια σύμφωνα με την καταλανική ιστοσελίδα, "Mundo Deportivo".

Οι ετήσιες αποδοχές του 44χρονου Ισπανού προπονητή αναμένεται να ανέρχονται στα 5.000.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας θα καταβάλει άλλα 2.000.000 ευρώ σε αυτήν της Ανδαλουσίας, όπως προβλεπόταν από τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Έμερι στον πάγκο της Σεβίλλης είναι ο πρώην της Ρόμα, Ρούντι Γκαρθία, αλλά και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Χιλής, Χόρχε Σαμπαόλι. Ο Αργεντινός φαίνεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "ροχιμπλάνκος" και να είναι το φαβορί.

Ο Έμερι ξεκίνησε την καριέρα του από την Λόρκα, πριν στη συνέχεια καθίσει στους πάγκους των Αλμερία, Βαλένθια, Σπαρτάκ Μόσχας και Σεβίλλης. Με την τελευταία κατέκτησε τρία Europa League, σε τρεις διαδοχικές σεζόν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ