ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Μπεν Αρφά

Στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Μπεν Αρφά

Ο 29χρονος Γάλλος εξτρέμ, Χατέμ Μπεν Αρφά, είναι κι επίσημα παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν και θα παρουσιαστεί μαζί με τον νέο τεχνικό της γαλλικής ομάδας, Ουνάι Έμερι, την προσεχή Δευτέρα.

Είναι η πρώτη μεταγραφή εποχής Ουνάι Έμερι στην Παρί Σεν-Ζερμέν και μάλιστα θα παρουσιαστεί σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ισπανό προπονητή από την ομάδα του Παρισιού. Ο 29χρονος Γάλλος εξτρέμ, Χατέμ Μπεν Αρφά, είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας για τα δύο επόμενα έτη με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται σε 10.000.000 ευρώ.

"Η υπογραφή του συμβολαίου μου με την Παρί Σεν-Ζερμέν με κάνει πολύ υπερήφανο. Η Παρί ήταν πάντα μια ειδική ομάδα για εμένα, οπότε το να φοράω αυτή τη φανέλα είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί", υποστήριξε ο Χατέμ Μπεν Αρφά στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 29χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λιόν και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μαρσέιγ, Νιούκαστλ, Χαλ, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Νις.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ