ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Σαρκοζί φώναξε "Hala Madrid" στο "Camp Nou"

Former French President Nicolas Sarkozy, right, attends the League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at Parc des Princes Stadium, in Paris, Friday March 29, 2013. (AP Photo/Francois Mori)
Former French President Nicolas Sarkozy, right, attends the League One soccer match between Paris Saint Germain and Montpellier at Parc des Princes Stadium, in Paris, Friday March 29, 2013. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Νικολά Σαρκοζί, παρακολούθησε από σουίτα του "Camp Nou" την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν-Ζερμέν και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Καβάνι με την ιαχή, "Hala Madrid".

Παραλίγο να προκαλέσει... "διπλωματικό" επεισόδιο ο Νικολά Σαρκοζί. Όπως αναφέρει το "Catalunya Radio" ο Γάλλος πρώην πρόεδρος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν-Ζερμέν από σουίτα του "Camp Nou" μαζί με τους Μαξουέλ και Μότα.

Όταν ο Έντινσον Καβάνι έκανε το 3-1, ο Νικολά Σαρκοζί το πανηγύρισε έντονα. Άλλωστε, δεν έχει κρύψει ότι είναι οπαδός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρει το καταλανικό ρεπορτάζ, συνόδευσε τους πανηγυρισμούς του από την ιαχή: "Hala Madrid". Το γνωστό σύνθημα υπέρ των "μερένγκες", δηλαδή.

Όσοι "μπλαουγκράνα" οπαδοί το αντιλήφθηκαν, αντέδρασαν και οι άνδρες ασφαλείας κάλεσαν τον Σαρκοζί και τους δύο ποδοσφαιριστές που τον συνόδευαν να αποχωρήσουν από τη σουίτα για λίγα λεπτά, μέχρι να επανέλθει η ηρεμία. Τελικά, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος επέστρεψε μόνος του στη σουίτα και παρακολούθησε τη συγκλονιστική εξέλιξη της αναμέτρησης.

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ