ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ ζήτησε αύξηση από την Παρί!

Anderlecht's Sven Kums, right, struggles for the ball with PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Anderlecht's Sven Kums, right, struggles for the ball with PSG's Neymar during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Times", ο Νεϊμάρ ζητάει να αυξηθούν οι αποδοχές του στα 1.300.000 ευρώ(!) εβδομαδιαίως προκειμένου να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα σεζόν!

Το περασμένο καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν κάλυψε τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα και τον έκανε "δικό" της. Παράλληλα, προσέφερε 30.000.000 ευρώ ετησίως στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, ο 26χρονος επιθετικός έχει εκφράσει τάσεις φυγής. Ο αποκλεισμός απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των 16 του Champions League σε συνδυασμό με τις κακές σχέσεις που διατηρεί με τον τεχνικό της ομάδας, Ουνάι Έμερι, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Βραζιλιάνο όσον αφορά στο μέλλον του.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Times", ο πατέρας του Νεϊμάρ, που λειτουργεί ως μάνατζέρ του, έχει ζητήσει να αυξηθούν οι εβδομαδιαίες αποδοχές του στα 1.300.000 ευρώ(!) προκειμένου να παραμείνει στη γαλλική και τη νέα σεζόν! Σε διαφορετική περίπτωση, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεση το ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτησή του.

Αν τελικά συναινέσουν οι διοικούντες την Παρί και πιο συγκεκριμένα ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, τότε ο Νεϊμάρ θα παίρνει περίπου 68.000.000 ευρώ το χρόνο. Ένα ασύλληπτο ποσό, το οποίο θα τον μετατρέψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία!

Απ' την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Παρί διαψεύδουν το ρεπορτάζ και υποστηρίζουν ότι ουδέποτε ο Βραζιλιάνος ζήτησε αύξηση.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ