ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα παρουσιάσει τον Μπουφόν τη Δευτέρα

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Juventus Turin in London, England, Wednesday, March 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein))
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Tottenham Hotspur and Juventus Turin in London, England, Wednesday, March 7, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Φαντασμαγορική εκδήλωση στον Πύργο του Άιφελ ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν για την παρουσίαση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν την επόμενη Δευτέρα.

Όλα έτοιμα για την επισημοποίηση του "γάμου" μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η παρουσίαση του Ιταλού τερματοφύλακα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και καιρό, ωστόσο τα προβλήματα του γαλλικού συλλόγου με την UEFA για το Financial Fair Play επέφεραν καθυστερήσεις στην υπογραφή των συμβολαίων.

Τα όποια εμπόδια φέρονται να έχουν υπερκεραστεί και πλέον το μόνο που απομένει για τη μεταγραφή είναι το τυπικό σκέλος των ιατρικών εξετάσεων και των υπογραφών.

Ο 40χρονος θρύλος του κάλτσιο θα αποκτηθεί για μία σεζόν, με δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου μέχρι και το 2019-2020, με ετήσια αμοιβή περίπου 8.000.000 ευρώ, παίρνοντας τη θέση του Αλφόνς Αρεολά που υπέγραψε στη Ρόμα.

Για τις ανάγκες μια τέτοιας μεταγραφής, μάλιστα, η Παρί φέρεται να ετοιμάζει μία φαντασμαγορική εκδήλωση στον Πύργο του Άιφελ, ο οποίος δεν αποκλείεται να φωτιστεί στα χρώματα του συλλόγου κατά την παρουσίαση του Μπουφόν.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ