ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ανακοινώθηκε ο Ντράξλερ από την Παρί

Ανακοινώθηκε ο Ντράξλερ από την Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποίησε, με τη σειρά της, την απόκτηση του Γιούλιεν Ντράξλερ από τη Βόλφσμπουργκ, με τον Γερμανό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Η μεταγραφή είχε γίνει γνωστή εδώ και κάμποσες ημέρες, με τη Βόλφσμπουργκ να ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιούλιεν Ντράξλερ από τις 24 Δεκεμβρίου. Σήμερα, επισημοποιήθηκε και από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Γαλλίας, μέχρι το 2021.

"Είναι μεγάλος ο ενθουσιασμός μου που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πρόκειται να ανακαλύψω μία νέα χώρα, ένα νέο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανος που κάνω αυτό το νέο βήμα, σε μια ομάδα που έχει γίνει σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και έχει αποκτήσει πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Παρί να κατακτήσει τρόπαια και να συνεχίσει να μεγαλώνει διεθνώς", ήταν τα λόγια του Γερμανού, στις καθιερωμένες δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της Παρί.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του παριζιάνικου συλλόγου, Νάσερ Αλ-Κελάιφι, τόνισε: "Είναι απόλαυση το να καλωσορίζω τον Ντράξλερ στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Η μεταγραφή αυτή επιβεβαιώνει ξανά πόσο ελκυστική έχει γίνει η ομάδα μας στους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του κόσμου".

"Έχει όλη την ποιότητα για να παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρότζεκτ της ομάδας και αν γίνει ο αγαπημένος των οπαδών μας. Με την υπογραφή του Ντράξλερ, διατηρούμε τις τεράστιες φιλοδοξίες της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού όλοι οι οπαδοί μας θέλουν να δουν την ομάδα τους να πετυχαίνει".

Ο Ντράξλερ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της εθνικής Γερμανίας, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρόσφατου Euro, ενώ στη Βόλφσμπουργκ άνηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Με τη φανέλα των "λύκων", πραγματοποίησε 45 εμφανίσεις και σημείωσε 8 γκολ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ