ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ απέκλεισε την Νιούκαστλ και παίζει με Τσέλσι

Η Νότιγχαμ απέκλεισε την Νιούκαστλ και παίζει με Τσέλσι

Με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να αγωνίζεται για 45 λεπτά, η Νότιγχαμ Φόρεστ προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ αποκλείοντας την Νιούκαστλ εκτός έδρας στην παράταση (2-3).

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές της πτήσεις η Νότιγχαμ Φόρεστ στο νέο της ξεκίνημα επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχοντας τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στην Championship, πέρασε στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ το βράδυ της Τετάρτης (24/8), αποκλείοντας με 3-2 στην παράταση την Νιούκαστλ μέσα στο 'St. James' Park'.

Μπροστά σε 28.000 θεατές, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στο ημίχρονο μετά από ένα εντυπωσιακό 45λπετο (2-2). Ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ στο 3' για τους γηπεδούχους, για να απαντήσει δις ο Κάμινγκς (29', 31') και τον Άαρονς να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Ο Γουόκερ στο 7ο λεπτό της παράτασης πέτυχε το γκολ με το οποίο η Φόρεστ πήρε την σπουδαία πρόκριση (2-3), έχοντας βασικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Ανδρέα Μπουχαλάκη (σ.σ. έγινε αλλαγή στο ημίχρονο) και εκτός αποστολής τον Ανδρέα Βέλλιο.

Στον επόμενο γύρο- που θα διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά στις 18/9, η Νότιγχαμ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τσέλσι. Το επόμενο διάστημα θα οριστεί η ακριβής ημερομηνία του αγώνα με τους πρωταθλητές Αγγλίας στο 'Stamford Bridge'.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ