ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόουρα: "Καλός, αλλά αλαζόνας ο Ιμπραίμοβιτς"

Μόουρα: "Καλός, αλλά αλαζόνας ο Ιμπραίμοβιτς"

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Λούκας Μόουρα, μίλησε για την άποψή του για τον συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, χαρακτηρίζοντας τον πολύ καλό παίκτη, αλλά και αλαζόνα.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν, μας έχει δείξει ότι θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής. Αυτό δεν σταματάει να το κάνει ακόμα και στα αποδυτήρια ή στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ακόμα μάλιστα και στις φιλίες που αναπτύσσει με κάποιους παίκτες της ομάδας όμως, όπως με τον Λούκας Μόουρα, δεν σταματά να δείχνει το αλαζονικό του πρόσωπο.

Ο Μόουρα, όσον αφορά τον Ιμπραίμοβιτς, είπε χαρακτηριστικά: "Μπορώ να πω ότι ο Ζλάταν είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Πραγματικά. Εμένα, μου έχει φερθεί πολύ καλά από την μέρα που ήρθα στο Παρίσι, αλλά κάποιες φορές η συμπεριφορά του είναι πολύ αλαζονική και με στεναχωρεί αυτό".

"Θέλει πάντα αυτός να έχει την μπάλα!", όπως πρόσθεσε.

"Είναι μια περίπλοκη προσωπικότητα, ο Ζλάταν, και συχνά προσβλητική. Θέλει να καταλαβαίνουμε αμέσως όλοι τι λέει, ανεξάρτητα αν δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα".

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Ιμπραίμοβιτς, είναι ο ηγέτης της ομάδας του Παρισιού, έχοντας πετύχει σε 36 συμμετοχές, 31 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ