ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέλεξε Φουρλάνο αντί Μπαρμπαρούση ο Φερέιρα

Επέλεξε Φουρλάνο αντί Μπαρμπαρούση ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε τον Σπύρο Φουρλάνο στο δίλημμα Φουρλάνος ή Μπαρμπαρούσης ενώ το Τριφύλλι θα παραταχθεί με επτά Έλληνες στην αρχική του ενδεκάδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, όπως το συνηθίζει, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του τους έντεκα που θα παραταχθούν για τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μια ενδεκάδα η οποία περιέχει μια μίνι έκπληξη καθώς ο Πορτογάλος επέλεξε τον Φουρλάνο έναντι του Μπαρμπαρούση τον οποίο έδειξε ότι προόριζε για βασικό ενώ από τους έντεκα πράσινους του αρχικού σχήματος οι επτά είναι Έλληνες.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Καρνέζης, δεξιά θα παίξει ο Σεϊταρίδης ενώ ο Σπυρόπουλος θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της πράσινης άμυνας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξει Βιτόλο έχοντας δίπλα του τους Ζέκα, και Φουρλάνο σε ένα 4-3-3 ενώ στην τριάδα μπροστά θα αγωνιστούν οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ με τους δυο πρώτους να αλλάζουν συνέχεια θέσεις στην διάρκεια του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ