ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

You shall not pass!

You shall not pass!
INTIME SPORTS

Απίστευτα πράγματα από τον Αλέξη Τζόρβα στα δύο ματς στη Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και Άρη. Δείτε πόσες τελικές δέχθηκε και πόσες αποκρούσεις έκανε, χωρίς να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα (videos)

Εάν ο Απόλλωνας έδινε όλα τα ματς στη Θεσσαλονίκη, θα ξέραμε από τώρα τον βασικό τερματοφύλακα της Εθνικής στις 14 Ιουνίου απέναντι στην Κολομβία. Ο Αλέξης Τζόρβας στάθηκε μπροστά από την εστία της "ελαφράς ταξιαρχίας" και σας άλλος Γκάνταλφ φώναξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ και του Άρη: "Δεν θα ...σκοράρετε!"

Οι αριθμοί του Έλληνα πορτιέρο είναι εντυπωσιακοί, στην ισοπαλία μέσα στην Τούμπα (0-0) και τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης (0-2), και μας επιτρέπουν την παραπάνω υπερβολή.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Άρη δοκίμασαν 48 τελικές απέναντι στον Απόλλωνα χωρίς να σημειώσουν ούτε ένα τέρμα. Βασικός υπεύθυνος ο Αλέξης Τζόρβας που προέβη σε ...21 αποκρούσεις!

Χρειάστηκε βέβαια και την τύχη (δοκάρι Σουνά, άστοχο πέναλτι Παπαδόπουλου), αλλά σε κατάσταση πολιορκίας, που βρέθηκε για περίπου 190 λεπτά στη Θεσσαλονίκη, είναι απαραίτητη και αυτή. Μαζί φυσικά με την ικανότητα.

Δείτε αναλυτικά τους αριθμούς στα δύο ματς:

ΠΑΟΚ: 30 τελικές, 9 σουτ εντός, 14 σουτ εκτός, 7 κεφαλιές

Τζόρβας: 14 αποκρούσεις

ΑΡΗΣ: 18 τελικές, 7 σουτ εντός, 8 εκτός, 3 κεφαλιές

Τζόρβας: 7 αποκρούσεις

Ιστορική νίκη μετά από σχεδόν 14 χρόνια!

Πέρα φυσικά από τον Αλέξανδρο Τζόρβα, τα φώτα πέφτουν και πάνω στον Απόλλωνα ο οποίος συνεχίζει την εντυπωσιακή ανοδική του πορεία. Στα τελευταία 7 παιχνίδια (6 πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου) έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό.

Ενώ η νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης αποκτά ιστορικές διαστάσεις. Η "ελαφρά" ταξιαρχία δεν είχε ακόμα νίκη μακριά από το σπίτι της στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι η τελευταία επικράτηση εκτός έδρας στην μεγάλη κατηγορία, βρισκόταν κάπου χαμένη στον χρόνο.

Συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου 2000, όταν για την 29η αγωνιστική της Α' Εθνικής, ο Απόλλωνας πέρασε από την Καβάλα με 3-1.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ