ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια"

Βοσνιάδης: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης διέκρινε βελτίωση στην απόδοση του Απόλλωνα στο φιλικό με τον Πανιώνιο σε σύγκριση με το πρόσφατο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Απόλλων Σμύρνης στο φιλικό με τον Πανιώνιο σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το φιλικό.

" Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το ματς με τον Εργοτέλη, στο οποίο κερδίσαμε, είχαμε καλύτερο πρόσωπο, βγήκαν κάποια πράγματα που ζητάμε. Ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά και στο α’ ημίχρονο είχαμε κατοχή μπάλας. Κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο β’ ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε και κάναμε μια-δυο φάσεις.

Είμαι γενικά πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Όταν η ομάδα αποκτήσει συνοχή, θα έχουμε και καλύτερη εικόνα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη.

Είμαι σίγουρος, έχουμε ποιότητα, θα κάνουμε πράγματα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τα παιδιά, πιάνουν γρήγορα αυτά που θέλουμε. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ βαριά, γνωρίζαμε ότι θα υπάρξει κόπωση. Την επόμενη εβδομάδα, που έχει περισσότερα φιλικά, θα κοιτάξουμε να είναι πιο φρέσκια η ομάδα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ