ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος"

Βοσνιάδης: "Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος"
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Απόλλων Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, έμεινε ικανοποιημένος από την έκβαση του αγώνα με τη ΑΕΚ, καθώς τόνισε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο τέλος.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική της Football League, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση της αναμέτρησης και είπε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που παλεύουν για τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα είναι πρώτη. Ξέραμε τι αντίπαλο έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν θέλαμε να την αφήσουμε από πίσω να δημιουργήσει. Εκμεταλλευτήκαμε την αποβολή και βάλαμε γκολ. Είχαμε ψυχολογία μετά. Φτάσαμε καλά στο ημίχρονο, δεν είχαμε εντολή να γυρνάμε πίσω γιατί είχαμε υπεραριθμία.

Είχαμε παραπάνω παίκτη. Ήμασταν βιαστικοί. Μας ήρθε η μεγάλη φάση για γκολ, δεν κρατήσαμε μπάλα, πήρε μέτρα και με μία φάση, δεν μπορώ να την κρίνω, να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1. Είμαστε ευχαριστημένοι. Η ΑΕΚ έχει σπουδαία ομάδα, ο Δέλλας έχει περάσει τα δικά του θέλω στην ομάδα. Δεν έχω εικόνα για το πέναλτι, δεν ξέρω αν θα έβρισκε άλλο τρόπο η ΑΕΚ. Σταθήκαμε και τυχεροί με το δοκάρι στο τέλος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ