ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βοσνιάδης: "Εμείς φταίμε που δεν νικήσαμε την ΑΕΚ"

Βοσνιάδης: "Εμείς φταίμε που δεν νικήσαμε την ΑΕΚ"
Βοσνιάδης INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για το ισόπαλο 1-1 της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Για το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξε ο Απόλλων απέναντι στην ΑΕΚ: "Χαιρόμαστε γ΄αυτό. Η ΑΕΚ έχει σταθερή παρουσία. Είναι καλή ομάδα. Τους δυσκολέψαμε πολύ χθες. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και έχουμε στόχο την άνοδο. Γι' αυτό πρέπει να κοιτάμε στα μάτια την ΑΕΚ και χθες το καταφέραμε αυτό".

Για τον αν τον ενοχλεί αυτό που ακούγεται πως έπαιξε σκληρά ο Απόλλων: "Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουμε χαθεί για το πώς πρέπει να παίζουμε απέναντι σε κάποιες ομάδες. Ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες, ξέραμε ότι παίζαμε κόντρα σε πολύ καλούς αθλητές και απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Ήταν ντέρμπι γειτονικό ανάμεσα σε δύο ομάδες της τριάδας. Είχε ένταση και μαχητικότητα. Μας μένει μία πικρία γιατί δεν εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα στο σκορ και στους παίκτες παραπάνω".

Για την εικόνα του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο και για το ότι γύρισε πίσω: "Μας προβλημάτισε πολύ η εικόνα μας. Παρότι δώσαμε εντολή στο ημίχρονο να μη γυρίσουμε πίσω, να ανοίξουμε το πλάτος και να δώσουμε υπεροπλία στο κέντρο, μετά τη φάση του Αγκούλο οπισθοχωρήσαμε πολύ και με ομάδες τέτοιου τύπου το πληρώνεις. Δώσαμε δικαίωμα στην ΑΕΚ και ενώ οι εντολές ήταν να πιέσουμε ψηλά όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο που δεν την αφήσαμε να κάνει παιχνίδι. Η εντολή ήταν να εκμεταλλευτούμε τον παραπάνω παίκτη. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν κρατήσαμε την μπάλα και δώσαμε χώρο. Μας ικανοποιούσε το σκορ και δεν κρατούσαμε μπάλα. Μας έχει προβληματίσει πολύ αυτό, γιατί αν μπούμε στα πλέι οφ, πρέπει να παίζουμε με τέτοιες ομάδες και να διαχειριζόμαστε παρόμοιες καταστάσεις. Φταίμε εμείς που δεν κερδίσαμε το ματς χθες. Δεν πρέπει να στρέψουμε τα βλέμματά μας προς άλλη κατεύθυνση".

Για το πέναλτι του Αραβίδη και αν ήταν: "Δε θέλω να στρέψω το βλέμμα μου στη διαιτησία. Ήταν, δεν ήταν, δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα και σήμερα. Θέλω να σταθώ στη δική μου ομάδα και να μη ψάχνουμε δικαιολογίες".

Για το αν έκαναν καθυστερήσεις στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του: "Καμία εντολή δε δόθηκε για καθυστέρηση. Θέλαμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα. Μη μείνουμε στην κάρτα του Βάντερσον που θέλαμε να εκτίσει ποινή στο επόμενο ματς, που δε θα γίνει, με τον Πανηλειακό. Δε δώσαμε καμία τέτοια εντολή. Έγιναν πολλές σκληρές μονομαχίες, στις οποίες μπορούσαν να τραυματιστούν παίκτες. Πήγε το παιχνίδι στην ισοπαλία, συνεχίζουμε".

Για τους στόχους του Απόλλωνα: "Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να πάμε με λιγότερα λάθη στα πλέι οφ και να μειώσουμε τη διαφορά, για να μην πάρουν οι αντίπαλοι πολλούς βαθμούς, γιατί και στον δεύτερο όμιλο φαίνεται ότι ξεφεύγει ο Ηρακλής. Πέρσι ήταν περισσότερες αγωνιστικές από φέτος και κατά συνέπεια δεν επιτρέπονται λάθη. Πέρσι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε 9 βαθμούς στα πλέι οφ και η Νίκη δύο αλλά γύρισε η κατάσταση. Θα έρθουν αποτελέσματα ανάποδα και μπορούν πολλά να συμβούν. Η ΑΕΚ δείχνει ότι διαφέρει απ' τις άλλες ομάδες. Έχει σταθερότητα και έκανε άριστες εμφανίσεις στο κύπελλο. Δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και χτίζει και για την επόμενη κατηγορία. Ο Δέλλας το πάει πολύ καλά με μοντέρνες ιδέες. Η ΑΕΚ είναι ένα βήμα πιο μπροστά απ' όλους. Οι υπόλοιποι θα παλέψουμε, εκτός αν η ΑΕΚ κάνει και λάθη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ