ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βελλής: "Πρώτος στόχος η παραμονή"

Βελλής: "Πρώτος στόχος η παραμονή"
INTIME SPORTS

Τους στόχους του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν έθεσε ο Σταμάτης Βελλής. Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ο Σταμάτης Βελλής μίλησε στον "NOVAΣΠΟΡ FM 94,6" για τους στόχους του Απόλλων Σμύρνης στην Σούπερλίγκα.

Αναφέρθηκε στις μεταγραφές της ομάδας λέγοντας ότι το ρόστερ έχει καλυφθεί κατά 90% ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να έρθει ο κόσμος του Απόλλων στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Για μια ομάδα που ανεβαίνει από την Football League στην Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να έχει άλλες βλέψεις πέραν της σωτηρίας. Πήραμε 10 παίκτες για να ανεβάσουμε επίπεδο εμπειρίας της ομάδας και να δέσουν με τους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Σίγουρα είναι αρκετά τα χρήματα που χρειάζονται αλλά η ομάδα για να σωθεί και να έχει μια πιθανότητα επιβίωσης θα πρέπει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. Απαράβατος κανόνας μου είναι πως μόλις τελειώνει η σεζόν δεν θα έχει ούτε ένα ευρώ χρέος!".

Για τις πολλές μεταγραφές που έχουν γίνει: " Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα ομοιογένειας αλλά υπεύθυνος για αυτό είναι ο προπονητής και μετά εγώ. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι φιλόδοξος και πραγματικά πιστεύω πως η συνεργασία μας θα είναι πολύ καλή και του χρόνου. Ακόμα δεν έχουμε κλείσει τις μεταγραφές. Μέχρι στιγμής έχουμε καλύψει το 90% του ρόστερ και έχουμε τους επόμενους δύο μήνες για να καλύψουμε τις 2-3 θέσεις που έχουμε ανάγκη για συμπλήρωμα. Για μένα ζητούμενο είναι να βρεθεί η ομοιογένεια. Από επίπεδο δεν πιστεύω να υστερούμε. Έχουμε πολλά νέα στελέχη και το σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή ομάδα".

Για τον κόσμο: " Ο κόσμος εάν του δώσεις ένα ικανοποιητικό προϊόν θεωρώ πως θα έρθει στο γήπεδο και θα βοηθήσει με την παρουσία του. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο του Απόλλωνα στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο αν και θα παραδεχθώ πως η ποιότητα του θεάματος δεν είναι η καλύτερη δυνατή".

Για την απόφαση της ΕΠΟ να βάλει στους κανονισμούς την ποινή αφαίρεσης βαθμών μετά από δυσμενείς κρίσεις από παράγοντες: " Κρίνω απαράδεκτη αυτή την κίνηση της ΕΠΟ κι εγώ θα τράβαγα μια γραμμή. Άλλο δυσφήμιση κι άλλο κρίση. Πρέπει να διαχωριστούν γιατί αλλιώς είναι φίμωμα. Αν ένας οπαδός κρίνει δυσμενώς την διοίκηση μου, πρέπει να του πάρω το κεφάλι; Γελάει όλος ο κόσμος με αυτή την απόφαση. Να πούμε όμως πως πάγωσε από την Σούπερ Λίγκα και έχω την αίσθηση πως κατάλαβαν ό,τι έκαναν λάθος. Δηλαδή θα κάνουμε το πρωτάθλημα, σχολείο; Αν πούμε καλά λόγια, να παίρνουμε 3 βαθμούς και αν όχι να τους αφαιρούν; Δεν επιτρέπεται από τη χώρα. Είναι καθαρά πως το βλέπω εγώ, χωρίς να εκπροσωπώ κανέναν".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ