ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βελλής: "Έτσι παίζεται ένα πρωτάθλημα κύριοι"

Βελλής: "Έτσι παίζεται ένα πρωτάθλημα κύριοι"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ έδωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο οποίος αναφέρθηκε και στην διαιτησία του Βέροια-Ατρόμητος.

Ακριβής και δίκαιη χαρακτήρισε την διαιτησία του Μάνταλου στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Σταμάτης Βελλής, εκθέτοντας φυσικά τον Λόρι Σάντσες που μίλησε για την διαιτησία στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Κρητικούς ενώ ο Βελλής άφησε αιχμές και για τον Ατρόμητο αλλά και την διαιτησία στο Βέροια-Ατρόμητος και για το πέναλτι που υπέδειξε ο. Κουκουλάκης.

Η Super BALL στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, ανάλυση, συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής. Παρουσιάζουν ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Θέμης Καίσαρης.

Η δήλωση του Σταμάτη Βελλή έλεγε:

"Κατ' αρχάς και χωρίς καμία δόση ειρωνείας να δώσω ειλικρινέστατασυγχαρητήρια στους παίκτες του ΟΦΗ για τον τρόπο που έπαιξαν, χωρίς ναδιεκδικούν στην ουσία τίποτα το σημαντικό για αυτούς σε αυτόν τον αγώνα.Μπράβο τους, γιατί δεν έπαιξαν σαν «ατρόμητοι»! Έτσι παίζεται έναπρωτάθλημα κύριοι.

Να συγχαρώ επίσης τον κ. Μάνταλο για την πολύ καλή διαιτησία του σήμερα, μετέτοιες διαιτησίες ποιος θα μιλούσε και ας έχανε; (Απορία: αφού μπορείτεκύριε Μάνταλε, γιατί δεν σφυρίζετε πάντα έτσι;) Επίσης θα πω πως τα replayδικαιώνουν τους επόπτες για τις ακυρώσεις των δύο γκολ μας, έστω και πολύοριακά ιδίως στην περίπτωση του δεύτερου τέρματος. Μακάρι να είχαμε τέτοια"ακρίβεια" καιδικαιοσύνηαπό τα διαιτητικά τρία σε όλους μας τουςαγώνες...

'Όσο για τον κ. Κουκουλάκη τι να πει κανείς; Νομίζω δεν χρειάζεται να πεικανείς τίποτα, «μίλησε» μόνος του και τον είδε όλη η Ελλάδα.Μετά και τον «αγώνα» στην Βέροια δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η να στεναχωρηθώπου δικαιώνομαι πλήρως σε αυτά που έχω πει τον τελευταίο καιρό γιαδιαιτησίες και την συμπεριφορά κάποιων ομάδων, και για τα οποία τιμωρούμαισυνέχεια για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου! Αναρωτιέμαι, υπάρχει κανείς που νααμφιβάλει πλέον ότι έχω δίκιο, εκτός του «Μουρίνιο» Καρπετόπουλου;

Πιστεύω πως πλέον έστω και αργά και ο τελευταίος οπαδός μας έχει αντιληφθείπως η πρόταση που τους είχα κάνει ήταν η σωστή επιλογή".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ