ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Βελλής: "Πέφτουμε ή φεύγω"

Βελλής: "Πέφτουμε ή φεύγω"
INTIME SPORTS

Ο Σταμάτης Βελλής στη συνάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης το απόγευμα της Πέμπτης έθεσε δυο προτάσεις επί τάπητος. Μια με αυτόν αλλά την ομάδα στην Γ' Εθνική και μια με την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και τον ίδιο να αποχωρεί το καλοκαίρι. Είχε ενημερώσει πιο πριν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την ώρα που άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης περιμένουν τα αποτελέσματα από τη συνάντηση των "κυανόλευκων" το οποίο είχε ώρα έναρξης στις 6.00μ.μ. ο Σταμάτης Βελλής εμμένει στην απόφαση του η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ προκειμένου ο ίδιος να παραμείνει στο τιμόνι.

Αλλιώς θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας όμως εξοφλήσει άπαντες μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οι δυο προτάσεις που έριξε ο Βελλής στο τραπέζι έχουν ως εξής:

Πρώτον: Δέχονται άπαντες η ομάδα να αποχωρήσει τώρα και να πάει στην Γ' Εθνική με τον Σταμάτη Βελλή να παραμένει στα ηνία της ομάδας στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Δεύτερον: Μένει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ με τους παίκτες να προσπαθούν για ότι καλύτερο και τον ίδιο να πληρώνει μέχρι 30 Ιουνίου όλες τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα.

Αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση συνεδριάζει και μένει να δούμε τι απόφαση θα πάρει και τι μέλει γενέσθαι από εκεί και πέρα.

Πριν ανακοινώσει τις προτάσεις του στην συνάντηση του Απόλλων Σμύρνης ο ισχυρός άνδρας των "κυανόλευκων" είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ σε ότι έχει να κάνει με το αν πάει η όχι η ομάδα στην Βέροια όλα είναι ανοιχτά. Καθώς ακόμα δεν έχουν κλεισθεί ούτε τα εισιτήρια, ούτε ξενοδοχείο, όλα είναι στον αέρα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ