ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το σκέφτονται ακόμα για προπονητή

Το σκέφτονται ακόμα για προπονητή
Μπάρκογλου INTIME SPORTS

Οι προτάσεις για προπονητές φθάνουν βροχή στα γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης όμως ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Επιστροφή στις προπονήσεις και για Κυργιάκο.

Όπως διαβάσατε και την Τρίτη το απόγευμα ο Απόλλωνας έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κέντρο της Παιανίας με τον Νίκο Καρούλια στο τιμόνι της ομάδας.

Πρώτη φορά βέβαια ήταν και για τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος μετά από περίπου ένα μήνα άρχισε και πάλι προπονήσεις με την "ελαφρά ταξιαρχία".

Ο έμπειρος αμυντικός ουσιαστικά πέρασε την πόρτα της Παιανίας μετά από εννέα χρόνια, αφού το 2005 αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τους Ρέιντζερς.

Στο θέμα προπονητή τώρα δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Στα γραφεία της ΠΑΕ οι προτάσεις πέφτουν βροχή τόσο από περιπτώσεις στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όμως απόφαση δεν έχει παρθεί.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σταμάτης Βελλής, θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα προτού καταλήξει κάπου. Βέβαια να τονίσουμε πως πάντα από την Ελλάδα υπάρχει η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μπορεί ο έμπειρος τεχνικός να μην τα βρήκε την πρώτη φορά με τον Απόλλωνα και για πολλούς να θεωρείται απίθανο να συμφωνήσει τώρα, όμως μετά τη συμφωνία για προπονήσεις στην Παιανία, ίσως να αλλάξει το κλίμα.

Ένας από τους λόγους που δεν τα βρήκαν οι δυο άνδρες εξάλλου είχα να κάνει με τον προβληματικό τρόπο που προετοιμαζόταν η ομάδα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ