ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Θέλει ενισχύσεις ο Κωστένογλου

Θέλει ενισχύσεις ο Κωστένογλου
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κωστένογλου μετά τη φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ηρακλή, ζήτησε μεταγραφικές προσθήκες προκειμένου η "Ελαφρά Ταξιαρχία" να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Μεταγραφικές προσθήκες ζήτησε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Κωστένογλου, μετά το φιλικό της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή, τονίζοντας ότι χρειάζεται υπομονή γιατί η ομάδα χτίζεται από την αρχή.

Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, ένας νέος επενδυτής - νέος πρόεδρος, ο κύριος Μονεμβασιώτης. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα από την αρχή και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουν μείνει μόνο δύο παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και αυτό έχει έναν τεράστιο βαθμό δυσκολίας και για αυτό χρειάζεται υπομονή από την πλευρά μας, να μη μας απογοητεύσουν κάποιες τυχόν αποτυχίες που μπορεί να έρθουν στην αρχή.

Σίγουρα είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να ενισχύσουμε και άλλο την ομάδα μας, αν βρεθούν οι κατάλληλες επιλογές θα το κάνουμε. Απόλλων και Ηρακλής είναι δύο ομάδες που ευελπιστώ να βρεθούν στα πλέι οφ και θα είναι ανταγωνιστικές για το ποια θα πάρει θέση στη Σούπερ Λίγκα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Κωστένογλου.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ