ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Συναντήθηκε με Μονεμβασιώτη ο Βελλής

Συναντήθηκε με Μονεμβασιώτη ο Βελλής
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης συναντήθηκε με τον Σταμάτη Βελλή προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από τον δεύτερο στον πρώτο.

Το ενδιαφέρον του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη για τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι γνωστό εδώ και καιρό και επιβεβαιώθηκε εκ νέου με τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Σταμάτη Βελλή. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος είχε συναντηθεί και με τον Παναγιώτη Καταβέλο πριν το Πάσχα, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη.

Η επιβεβαίωση για τη συνάντηση Μονεμβασιώτη με Βελλή ήρθε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της "ελαφράς ταξιαρχίας", η οποία αναφέρει: "Ο κ. Σταμάτης Βελλής συναντήθηκε με τον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη προκειμένου να συζητήσουν και εξετάσουν το ενδεχόμενο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" από τον κ. Βελλή στον κ. Μονεμβασιώτη.

Από την πλευρά του, ο κ. Βελλής εξήγησε τους όρους και τις συνθήκες υπό τις οποίες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση, όροι και συνθήκες που βρήκαν απολύτως σύμφωνο τον κ. Μονεμβασιώτη. Κάτι φυσικά που θα πρέπει να επικυρωθεί και με έγγραφη συμφωνία των δύο μερών.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Βελλής εξήγησε στον κ. Μονεμβασιώτη ότι για να ξεκινήσει η διαδικασία απαιτείται η έγγραφη πρόταση του Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» στην οποία να προτείνεται ο κ. Μονεμβασιώτης ως ο επόμενος ιδιοκτήτης της ομάδας.

Από την πλευρά του κ Βελλή έγινε σαφές ότι δεν θα ασκήσει βέτο σε οποιαδήποτε πρόταση του δοθεί από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αρκεί η διαδικασία της μεταβίβασης να γίνει με τους όρους που έχει θέσει ο ίδιος.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ