ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σφίγγει τα λουριά ο Βελλής

Σφίγγει τα λουριά ο Βελλής
INTIME SPORTS

Οι 4 συνεχόμενες ήττες και συνάμα η κακή εικόνα του Απόλλωνα, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στον Σταμάτη Βελλή, ο οποίος απείλησε τους παίκτες ακόμα και με επιβολή προστίμων, αν δεν αλλάξει κάτι.

Η νίκη στην πρεμιέρα και ταυτόχρονα στην επιστροφή του Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στον Άρη, ήταν μια εξαιρετική αρχή, που όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη, μετρά 4 συνεχόμενες ήττες παρουσιάζοντας μάλιστα ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο, δίχως πάθος, νεύρο και κίνητρο.

Όλα αυτά, έχουν προκαλέσει προβληματισμό που τείνει να εξελιχθεί σε εκνευρισμό από τους διοικούντες του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Σταμάτης Βελλής βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (23/9) μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Ριζούπολης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν με τον απαιτούμενο ζήλο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, ο Σταμάτης Βελλής ξεκαθάρισε στους παίκτες, πως αν τα πράγματα δεν αλλάξουν και στο ματς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πλατανιά (26/9), τότε θα επιβάλει πρόστιμα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ