ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με Καρούλια η πρώτη στην Παιανία για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με Καρούλια η πρώτη στην Παιανία για τον Απόλλωνα Σμύρνης
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη το πρωί στην Παιανία υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρούλια ο οποίος ανέλαβε την εκγύμναση των "κυανόλευκων" μετά την απόλυση του Τεννέ.

Πρώτη στην Παιανία την Τετάρτη το πρωί για τους παίκτες του Απόλλων Σμύρνης με την προπόνηση στο πρώην αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού να πραγματοποιείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καρούλια.

Μετά την απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ ο πρώην τεχνικός του Απόλλων ο οποίος είναι και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας των Αθηνών ανέλαβε την εκγύμναση των "κυανόλευκων" μαζί με τον γυμναστή της ομάδας μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Τεννέ.

Μάλιστα ο Καρούλιας ο οποίος έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Παιανία ενώ και τα πρώτα προπονητικά του βήματα τα έχει κάνει στο Τριφύλλι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Οι χώροι που θα χρησιμοποιεί ο Απόλλων

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους χώρους τους οποίους θα χρησιμοποιεί ο Απόλλων στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας αρχικά την Τρίτη έκανε προπόνηση στο ένα από τα τρία γήπεδα με χόρτο, το καλύτερο, και χρησιμοποίησε τόσο το γυμναστήριο όσο και τα αποδυτήρια που χρησιμοποιούσαν οι Νέοι. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνεται σε καθημερινή βάση.

Την ίδια ώρα στην Παιανία, πλην του φύλακα, δεν υπήρχε κανείς άλλος άνθρωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη αλλά αυτό που είχαν να λένε όλοι στον Απόλλων ήταν τα καλύτερα για την κατάσταση που ήταν το γήπεδο αλλά και εν γένει οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποίησαν.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ