ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πρώτη στην Παιανία και... Ασάνοβιτς στα υπόψιν

Πρώτη στην Παιανία και... Ασάνοβιτς στα υπόψιν

Ο Απόλλων Σμύρνης θα προπονηθεί την Τρίτη για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας την ίδια ώρα που και ο Αλιόσα Ασάνοβιτς προτάθηκε ως υποψήφιος προπονητής.

Την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλων Σμύρνης με τους "κυανόλευκους" να αφήνουν τα βοηθητικά του ΟΑΚΑ για το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Μάλιστα οι Τζόρβας, Τσεμπερίδης και Πετρόπουλος θα είναι σαν να επιστρέφουν στο σπίτι τους καθώς ο μεν πρώτος έχει ζήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια μέσα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ενώ και ο Τσεμπερίδης έχει μεγαλώσει στο πρώην αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα ο Απόλλων ψάχνει για προπονητή μετά και την λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ και ένα από τα τελευταία ονόματα που ήρθε να προστεθεί στην λίστα είναι αυτό του Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός και πρώην άσος του Παναθηναϊκού εξετάζεται από την διοίκηση της ομάδας μαζί με έναν ακόμη ξένο τεχνικό από χώρες της κεντρικής Ευρώπης αλλά και δυο τεχνικούς από την Ελλάδα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ