ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πετρόπουλος: "Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη"

Πετρόπουλος: "Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη"
INTIME SPORTS

Αντώνης Πετρόπουλος και Θανάσης Παντελιάδης σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Ξάνθη στάθηκαν στην σημασία αυτής της νίκης για την ομάδα της Ριζούπολης.

Σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος με τον σκόρερ των "κυανόλευκων" στο ματς με την Ξάνθη να αναφέρεται στη νίκη επί της Ακριτικής ομάδας αλλά και στην βελτίωση που έχει παρουσιάση η ομάδα του Απόλλωνα στα τελευταία ματς.

Δηλώσεις έκανε και ο Θανάσης Παντελιάδης ο οποίος εκτελεί τα αράουτ από τα οποία έχουν προέλθει τέσσερα γκολ για την ομάδα της Ριζούπολης στα τελευταία ματς.

Παρακολουθήστε αυτή την Κυριακή στις 21:30 την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Πετρόπουλου στην κάμερα της NOVA:

«Ήμασταν πολύ καλοί. Πετύχαμε δύο γκολ, ήμασταν μαχητικοί, κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά γιατί στις τελευταίες θέσεις γίνεται χαμός. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ και κάναμε μία κομπίνα και έτσι λύθηκαν τα πόδια μας και κάναμε ευκαιρίες. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι.

Εάν κάνεις καλή άμυνα τότε γίνεσαι καλύτερος, διορθώνουμε τα λάθη μας, δείχνουμε χαρακτήρα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη για να σωθεί η ομάδα. Έχουμε καλούς παίκτες, εγώ προσπαθώ να βάζω γκολ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Στην σημασία που απέκτησε ο βαθμός στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, στάθηκε ο Θανάσης Παντελιάδης με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

" Δείξαμε θέληση και πάθος. Πήραμε σημαντική νίκη και δώσαμε μεγάλη σημασία στο βαθμό της Λιβαδειάς. Πιστεύαμε στη νίκη και αυτό βγήκε και στο γήπεδο. Πιέσαμε τον αντίπαλο και μετά το πρώτο γκολ δεν κλειστήκαμε και πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Όσον αφορά τα μακρινά πλάγια, είναι κάτι που το είχα κάνει πρώτα στον Πιερικό και με τον κύριο Σάντσεζ το δουλεύουμε και δικαιωνόμαστε. Ο ένας καλύπτει τον άλλο και όλοι ξέρουμε τη δουλειά μας".

Στο μεταξύ, γλύτωσε τα χειρότερα ο Αργυρόπουλος. Ο παίκτης του Απόλλωνα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη λόγω τραυματισμού στο μάτι. Οι ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Σάντσεζ, για τον επόμενο αγώνα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ