ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παντελιάδης: "Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο"

Παντελιάδης: "Οδηγός το δεύτερο ημίχρονο"

Ο σκόρερ του Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, Θανάσης Παντελιάδης, μίλησε στο Sport24.gr για την ισοπαλία που απέσπασε η "ελαφρά ταξιαρχία" και τη δύσκολη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του Λόρι Σάντσες. Διαβάστε σε ποιους αφιέρωσε το γκολ του.

Το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν και παρθενικό του με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης πέτυχε το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Παντελιάδης, ο οποίος έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και ταυτόχρονα σημαντική ψυχολογική τόνωση.

Ο 26χρονος μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Δημήτρη Διαμάντη και δε χρειάστηκε περισσότερο από τρία λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία του και να δικαιώσει τον προπονητή του.

Για τη σημαντική επιτυχία της ομάδας του, η οποία έτρεχε ένα σερί δύο ηττών, ο πρώην παίκτης του Πανσερραϊκού σχολίασε στο Sport24.gr: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ομάδα είχε και από ένα ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ήταν πολύ καλός, εμείς στο δεύτερο. Όσοι αγωνίστηκαν πιστεύω ότι έδωσαν πάρα πολλά και κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι οδηγός και για τα επόμενα παιχνίδια".

Επειδή στέκεσαι στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα ήταν πολύ πιο πειθαρχημένη συγκριτικά με άλλα παιχνίδια της. Πιστώνεται και στον Λόρι Σάντσες αυτό;

Σίγουρα ο προπονητής από τη μέρα που ήρθε βοηθάει στον ψυχολογικό τομέα και σίγουρα έχουν αλλάξει οι προπονήσεις που κάνουμε. Ζητάει κάποια άλλα πράγματα. Θέλω να πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Υπάρχουν 21 παιχνίδια αν δεν κάνω λάθος και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανεβούμε κι άλλο στη βαθμολογία.

Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια;

Ναι, είμαι αισιόδοξος αν κρατήσω το δεύτερο ημίχρονο, αλλά θέλουμε πάρα πολλή δουλειά. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλουμε να μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι και όταν αυτό τελειώνει να τα έχουμε δώσει όλα. Πιστεύω πως όταν γίνει αυτό δε θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Ένα σχόλιο για το πρώτο γκολ που πέτυχες με τη φανέλα του Απόλλωνα;

Θέλω να αφιερώσω αυτό το γκολ στην οικογένειά μου και σίγουρα στους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Επίσης σε έναν άνθρωπο που είχα την τύχη να τον έχω πρόεδρο για τρία χρόνια στον Πανσερραϊκό και έφυγε άδικα από τη ζωή, τον Πέτρο Θεοδωρίδη.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ