ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πάει για Αλφρέδο Μεχία ο Απόλλων Σμύρνης

Πάει για Αλφρέδο Μεχία ο Απόλλων Σμύρνης
Μεχία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωτοπόρος στην Stoiximan.gr Football League Απόλλων Σμύρνης κινείται για την απόκτηση του Αλφρέδο Μεχία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 26χρονος χαφ από την Ονδούρα συνεργάστηκε με τον Άκη Μάντζιο στον Πανθρακικό.

Έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στην Stoiximan.gr Football League θέλει να αποκτήσει ο Απόλλων Σμύρνης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επιθυμεί να αποκτήσει τον 26χρονο μέσο, Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος τη διετία 2014-2016 έπαιξε στη Super League με τον Πανθρακικό.

Στην ομάδα της Κομοτηνής είχε δύο γεμάτες σεζόν, ενώ εκεί συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό του Απόλλωνα, Άκη Μάντζιο. Ο διεθνής μέσος είναι γεννημένος στις 3/4/1990 και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας. Ο Μεχία, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των "κυανόλευκων" και βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα, έστω και αν αυτή τη φορά πρόκειται για την δεύτερη κατηγορία.

Το τελευταίο εξάμηνο ο 26χρονος χαφ έπαιζε στην Μάραθον, ομάδα της χώρας του, έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές. Παλαιότερα έχει παίξει σε Ρεάλ Εσπάνια και Μοτάγκουα, επίσης ομάδες από την Ονδούρα. Ο Απόλλων Σμύρνης ύστερα από εννέα αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με 23 πόντους.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ