ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε Σάλσες και Βλάχο

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, τους Μάκι Λούις Σάλσες και Σπύρο Βλάχο, φτάνοντας έτσι τις 14 προσθήκες.

Άλλες δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, τους Μάκι Λούις Σάλσες και Σπύρο Βλάχο. Ο πρώτος είναι 23χρονος Αργεντινός εξτρέμ, που έπαιζε στην Β' Αργεντινής, την Χιμνάσια Χουχούι. Την περσινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία είχε 20 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ στην επαγγελματική του καριέρα έχει 35 ματς με 4 γκολ.

Στις 10 Απριλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του, είχε υποστεί κάταγμα κρανίου, αλλά προφανώς και πλέον δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα για να αποκτηθεί από την Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο Βλάχος είναι 22χρονος αμυντικός, ο οποίος έπαιζε στον Αιγινιακό και έλυσε το συμβόλαιό του. Έχει περάσει ακόμα από Φωστήρα.

Η ανακοίνωση για τον Σάλσες: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Μάκι Λούις Σάλτσες. Γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1994, στο Σαν Σαλβαδόρ της Αργεντινής αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Χιμνάσια Χουχούι".

Η ανακοίνωση για τον Βλάχο: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Βλάχου. Γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1996, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει παίξει στην Κ-19 του Απόλλωνα Σμύρνης, στον Ατρόμητο, στον Φωστήρα και στον Αιγινιακό".

Ο Απόλλων έφτασε τις 14 μεταγραφές. Έχουν ήδη αποκτηθεί οι Λευτέρης Αστράς, Τζάστιν Άιλερς, Κεβίν Ταποκό, Βαγγέλης Μάντζιος, Χιλάλ Ελ Χέλβε, Δημήτρης Γκίνο, Κόφι Σουλτζ, Γκονσάλες Περέιρα, Τομάς Ζαγκουαρίμπε, Άνταμ Τζανετόπουλος, Κέβιν Πετσόνι και Παναγιώτης Τριάδης.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ