ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μυροφορίδης: "Θα σωθούμε πάση θυσία"

Μυροφορίδης: "Θα σωθούμε πάση θυσία"

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Παύλος Μυροφορίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την απομάκρυνση του Τεννέ και την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentragoal" ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Παύλος Μυροφορίδης, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ και στο μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους λόγους που απομακρύνθηκε ο Τεννές: " Τα πάντα κρίνονται δυστυχώς εκ του αποτελέσματος. Όταν δεν έρχεται το αποτέλεσμα και η εικόνα μένει ίδια την πληρώνει δυστυχώς ο προπονητής. Πρέπει να αφοσιωθούμε σ' αυτό που κάνουμε για να μην έχει την ίδια τύχη και ο επόμενος προπονητής. Δεν ήταν λάθος η επιλογή του Τεννέ".

Για το αν κρίνουν ότι δεν έκανε καλή δουλειά: " Μια χαρά είναι ο Τεννές. Δούλεψε, αλλά δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα, όπως και του Βοσνιάδη. Ο Βελλής δύσκολα θα πει σε κάποιον να χωρίσουν. Δυστυχώς είναι αυτές οι καταστάσεις κι έχουμε φτάσει 11η αγωνιστική και όταν βλέπεις ότι δεν αλλάζει κάτι ριζικά, πρέπει κάτι να κάνεις".

Για το αν υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας: " Δεν είχε πρόβλημα με το ρόστερ, ούτε με την ομάδα. Πίστευε ότι η ομάδα μπορεί να σωθεί. Το είπε και στους παίκτες που χαιρέτησε σήμερα. Πιστεύω σε σας, δεν είχαμε τύχη τους είπε μεταξύ άλλων. Η κίνηση ήταν μήπως κι αλλάξουμε την κατάσταση τελικά και το κάναμε τώρα που είναι 11η αγωνιστική. Δεν έχει να κάνει με τον Μπάμπη Τεννέ".

Για το αν έχουν αποφασίσει για τον διάδοχό του: "Θα κάνουμε προσεκτική κίνηση για να μην ξανά αλλάξουμε προπονητή σε ένα μήνα. Δεν κάνουμε βιαστική επιλογή. Δεν είναι σωστό να έρθει κάποιος και να παίζει το κεφάλι του κι αν δεν κερδίσει να φύγει.

Δεν κλείνουμε άμεσα. Το να πάρουμε έναν σήμερα και να πούμε ότι αύριο έχουμε προπονητή δεν λέει κάτι. Πρέπει να έρθει κάποιος και να τον έχουμε εξετάσει από χίλιες πλευρές για να μην φτάσουμε πάλι σε ένα μήνα στα ίδια. Προτεραιότητά μας να έχουμε καλό προπονητή. Και οι δύο προηγούμενοι ήταν καλοί αλλά δεν τους βγήκαν τα αποτελέσματα".

Για τα ονόματα που ακούστηκαν: " Δεν γυρίζει ο Βοσνιάδης και δεν υπάρχει περίπτωση Αγγελου. Δεν ισχύει και του Κούπερ".

Για το κλίμα στην ομάδα: " Θα πρέπει να γίνει αυτοκριτική από όλους. Κι από τους παίκτες. Αδικούμε τους εαυτούς μας σαν ομάδα γιατί είναι και καλά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές. Να υπάρξει καθαρή αυτοκριτική γιατί δεν πιστεύω ότι αν δεν παλέψουν, να βάλουν το κεφάλι κάτω, δεν θα τους βοηθήσει ο καινούριος προπονητής. Αυτοί πρέπει να βοηθήσουν πρώτοι".

Για το αν προλαβαίνει να σωθεί ο Απόλλων: " Η ομάδα φτιάχτηκε για να σωθεί, όχι για να βγει Ευρώπη. Θα σωθεί έστω και με αίμα, έστω και με πόλεμο. Η πίστη κι ο στόχος όλων μας είναι αυτός. Έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο και τον κ. Βελλή. Σε άλλες ομάδες με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια αποτελέσματα θα είχαν γίνει άλλα πράγματα".

Για ενδεχόμενη ενίσχυση τον Γενάρη: " Από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση να σωθεί η ομάδα θα υπάρξει ενίσχυση σοβαρή, συγκεντρωμένη και με παίκτες που θα κάνουν μεγάλη διαφορά στην Ελλάδα. Θα είναι μεταγραφές ποιότητας".

Για τις 18 μεταγραφές του καλοκαιριού: " Πέρσι το Γενάρη είδαμε ότι δεν μπορούμε να ανέβουμε και κάναμε 8 κινήσεις για να πάρουμε τελικά το πρωτάθλημα. Φέτος βλέπουμε και θα κάνουμε μεθοδικές κινήσεις 3-4 για να ανέβει η ομάδα επίπεδο. Πήραμε τα δυο μπακ του Πλατανιά, πήραμε το βασικό χαφ Αστέρα και του Λεβαδειακού.

Πήραμε παίκτες με επίπεδο που ξέρουν την κατηγορία, όπως τον Παπαζαχαρία που παίζει 13 χρόνια Super League. Δεν έχουμε πετύχει τη χημεία δυστυχώς. Οι προπονητές δεν είναι μάγοι. Το σκεπτικό μας είναι συγκεκριμένο. Έχουμε καθαρή σκέψη και έτσι στήθηκε η ομάδα. Έχουμε κάνει λάθη, αλλά όχι εγκλήματα. Θα ενισχύσουμε την ομάδα μεσοεπιθετικά και στην επίθεση".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ