ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μέσα ο Μίνγκας, έξω τέσσερις στον Απόλλων Σμύρνης

Μέσα ο Μίνγκας, έξω τέσσερις στον Απόλλων Σμύρνης
INTIME SPORTS

Ο Λόρι Σάντσεζ θέλει να συνεχίσει το μίνι αήττητο σερί που έχει με τον Απόλλων και κόντρα στον Εργοτέλη στο ματς με τον Εργοτέλη που θα γίνει την Τετάρτη.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη επί του Πανθρακικού αλλά και εν γένει των τελευταίων θετικών αποτελεσμάτων ο Απόλλωνας Σμύρνης αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Εργοτέλη και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το μίνι σερί που έχει φτιάξει.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της "Ελαφράς ταξιαρχίας", Λόρι Σάντσεζ, θα έχει στην διάθεση του τον Μίνγκα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Αργυρόπουλος που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Επίσης εκτός θα είναι και οι Εγκόν, Γουέλα και Καμαρά που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους και δεν είναι στην διάθεση του.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη (Τετάρτη, 18/12/2013, 15:00), για την 16η αγωνιστική ημέρα της Super League:

Πρόκεται για τους Γουμάγια, Τζόρβα, Χατζηζήση, Δεληζήση, Κανακούδη, Παντελιάδη, Διαμάντη, Δημογιάννη, Παπαζαχαρία, Τσεμπερίδη, Κόρμπο, Άλβαρεζ, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Πετρόπουλο, Τσοκάνη.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ