ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Καταγγελία Απόλλωνα σε Δένδια για ΜΑΤ

Καταγγελία Απόλλωνα σε Δένδια για ΜΑΤ
INTIME SPORTS

Η αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε φίλους του Απόλλωνα που απλά πανηγύριζαν μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ, ανάγκασε την διοίκηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" να ετοιμάσει καταγγελία-διαμαρτυρία-πρόσκληση στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, από την στιγμή που φίλοι της ομάδας χτυπήθηκαν αναίτια από τα ΜΑΤ και όπως ανακοίνωσε θα προβεί σε καταγγελία - διαμαρτυρία-πρόσκληση με επιφύλαξη δικαιωμάτων προς το Υπουργείο και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες μετά την απρόκλητη επίθεση ανδρών των ΜΑΤ σε φίλους της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Λάρισα. Μάλιστα, είναι ήδη έτοιμη και πρόκειται να επιδοθεί η καταγγελία - διαμαρτυρία - πρόσκληση με επιφύλαξη δικαιωμάτων προς το Υπουργείο και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο Δένδια.

Μέλημα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποτελεί και η σωστή ενημέρωση της φίλαθλης κοινής γνώμης. Για το λόγο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής έχει κάνει ήδη δηλώσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra FM», «Στο Κόκκινο» και «Αρένα FM - Θεσσαλονίκης» ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει το ίδιο μέσω του «ΣΚΑΪ»."

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ