ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ιστορική "πρώτη" για Απόλλωνα μετά από 13 χρόνια

Ιστορική "πρώτη" για Απόλλωνα μετά από 13 χρόνια
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης ξεκινάει την Δευτέρα (1/7) την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν στην Super League, δεκατρία χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στα μεγάλα σαλόνια.

Τα πιο ευχάριστα "βάσανα" ξεκινούν την Δευτέρα (1/7) για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ''ελαφρά ταξιαρχία'' κάνει απόψε μια ιδιαίτερη πρεμιέρα καθώς αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στην Super League, έπειτα από απουσία 13 ετών από τα μεγάλα σαλόνια.

Το πρόγραμμα ξεκινά από νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 9:00 με τις αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Από εκεί και πέρα, τα μεταγραφικά συνεχίζουν να τρέχουν. Ο Απόλλων έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά, ωστόσο οι άνθρωποί του εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατή στη μεγάλη κατηγορία.

Τις τελευταίες ώρες προστέθηκε άλλο ένα όνομα στη μεταγραφική λίστα. Συγκεκριμένα του Βραζιλιάνου μέσου Ρομέου ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό. Στο μέτωπο του τερματοφύλακα, ο Ράντμαν παραμένει ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να υπερασπιστεί την εστία της ''ελαφράς ταξιαρχίας''.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ