ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η αποστολή για τα Γιάννενα

Η αποστολή για τα Γιάννενα
INTIME SPORTS

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/9) την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της "ελαφράς ταξιαρχίας" για το παιχνίδι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/8, 12.00) θα αναχωρήσει η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για τα Γιάννενα όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/8) την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται ο τιμωρημένος είναι ο Παπαζαχαρίας και τραυματίες οι Κανακούδης, Μπάρκογλου, Ζουέλα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Χατζηζήση, Τσεμπερίδη, Δεληζήση, Κόρμπο, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τσιλιγκίρη, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Μίνγκα, Έγκον, Φαρινόλα, Γκουέλα, Γουμάγια, Αργυρόπουλο, Τσοκάνη, Καμαρά, Τζόρβα, Βέρτζο και Μπλάζεκ.

Στο μεταξύ ο τεχνικός του Απόλλωνα, μιλώντας για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες τόνισε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της περυσινής που είχε πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Εμείς από την πλευρά μας ψάχνουμε αποτελέσματα στα γήπεδα όλης της Ελλάδας. Είναι σημαντικό να καταφέρνουμε να παίρνουμε βαθμούς παντού ειδικά στην αρχή του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση και τα έχουν ανάγκη όλες οι ομάδες. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και γι' αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε σε μια δύσκολη έδρα" και πρόσθεσε:

" Ξέρουμε ότι ακόμα είναι αρχή και χρειάζεται σκληρή δουλειά όμως τα αποτελέσματα σου δίνουν τη δυνατότητα να δουλεύεις με διάθεση. Θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτόν τον αγώνα και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ