ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ευχαρίστησε τον Παράσχο ο Απόλλων Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης με επίσημη ανακοίνωση του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Παράσχο και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν οι δυο πλευρές.

Εδώ και μέρες ήταν γνωστό πως ο Γιώργος Παράσχος δεν θα συνέχιζε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ το Sport24.gr από την Παρασκευή σας είχε ενημερώσει για το αντίο του έμπειρου προπονητή στους έως τώρα ποδοσφαιριστές του.

Την Δευτέρα το πρωί ο Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και το ότι έκανε τα μέγιστα για να παραμείνει η ομάδα στην Super League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Ο κύριος Παράσχος ανέλαβε την ομάδα μας σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και σε μια καθοριστική περίοδο όπου θα κρινόταν και το μέλλον του Απόλλωνα στη Super League. Έβαλε τον πιο σημαντικό λίθο στην προσπάθεια αυτή.

Με το ήθος και την εργατικότητά του, έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να επιτύχει τον στόχο της. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια του και του ευχόμαστε καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ