ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπεντινέλι

Επίσημο: Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Μπεντινέλι

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τομάς Ζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για δύο χρόνια και έγινε το δέκατο μεταγραφικό απόκτημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Παίκτης του Απόλλωνα είναι και επισήμως ο Τομάς Ζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αποτελεί το δέκατο μεταγραφικό απόκτημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Φλαμένγκο, Σιένα και Σιάτλ Σάουντερς. Έχει μάλιστα και κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο, καθώς ήταν για ένα χρόνο (2006-2007) στις ακαδημίες της Ρόμα.

Ύστερα από τη εφηβική του θητεία στους "τζαλορόσι", μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Μποταφόγκο, ενώ αργότερα εντάχθηκε στα αντίστοιχα της Φλαμένγκο. Το 2011 o Τομάς (έτσι είναι γνωστός) προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "ρούμπρο-νέγκρο", όπου έμεινε μέχρι το 2016 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σιένα, Πόντε Πρέτα, Σιάτλ Σάουντερς (MLS), Ζόινβιλ. Το 2017 αγωνίστηκε στη Σάντα Κρουζ, ενώ τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε τις φανέλες των Σπορτ και Λοντρίνα.

Ο Απόλλων έχει ήδη αποκτήσει τους Λευτέρη Αστρά, Τζάστιν Άιλερς, Κεβίν Ταποκό, Βαγγέλη Μάντζιο, Χιλάλ Ελ Χέλβε, Δημήτρη Γκίνο, Κόφι Σουλτζ, Γκονσάλες Περέιρα και Άνταμ Τζανετόπουλο.

Η ανακοίνωση για τον Μπεντινέλι: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τομάς Ζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι. Γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1993, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Έχει παίξει σε Φλαμένγκο, Σιένα, Πόντε Πρέτα, Σιάτλ Σάουντερς, Ζοϊνβίλε, Σάντα Κρούζ, Ρεσίφε και Λοντρίνα ενώ υπήρξε διεθνής με την ομάδα Κ-20 της Βραζιλίας".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ