ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Καλλονή

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Καλλονή

Η ΠΑΕ Απόλλων ενημερώνει με ανακοίνωση της τον κόσμο για την διάθεση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου αγώνα με την Καλλονή στη Ριζούπολη.

Η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας εξέδωσαν ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΛ Καλλονής, την Κυριακή, 15/9/2013 (18:15), η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

1. Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου "Γεώργιος Καμάρας" κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.

2. Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

3. Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.

4. Εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2.

5. Οι φίλοι της ΑΕΛ Καλλονής θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 6 ενώ αν παραστεί ανάγκη θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 7.

6. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ