ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Είμαι καλός, στο να μάχομαι"

FAO MICHAEL RYE, SPORTS PICTURES
 Pictured: Undated picture of Lawrence (Lawrie) Philip Sanchez, manager of Greek football club Apollon Smyrni picture at the home ground infront of a "Vamos Apollon" banner.
FAO MICHAEL RYE, SPORTS PICTURES Pictured: Undated picture of Lawrence (Lawrie) Philip Sanchez, manager of Greek football club Apollon Smyrni picture at the home ground infront of a "Vamos Apollon" banner. VASSILIS VERVERIDIS/ATHENA PICTU

Ο Λόρι Σάντσες συνεχίζει να κρατάει ζωντανό τον Απόλλωνα στη Super League και άμεσος στόχος του είναι να εξελίξει την ομάδα. Διαβάστε τι είπε ο Βρετανός τεχνικός στην Dailymail, όχι μόνο για την προσπάθεια του στον Απόλλων, αλλά και για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Σάντσες στα μέσα του Νοέμβρη, και μετά από συνεννόηση με τον Σταμάτη Βελλή, πακέταρε δυο βαλίτσες και πέταξε για την Αθήνα, χωρίς να έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του το πότε θα γυρίσει πίσω.

Ο ίδιος έχει ήδη καταφέρει να προσφέρει αρκετούς βαθμούς στον Απόλλωνα, στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία και να σώσει την ομάδα του από τον υποβιβασμό.

"Αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο είμαι καλός, είναι το να μάχομαι. Είναι το ρεκόρ μου να κρατάω ομάδες μακριά από υποβιβασμούς και ήμουν αυτό που έψαχνε ο Βελλής. Ο ιδιοκτήτης είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο ο σύλλογος να παραμείνει στην κατηγορία και να εξελιχθεί." δήλωσε ο Σάντσες στην Dailymail.

Ο Βρετανός τεχνικός πήρε την μεγάλη απόφαση και εγκαταστάθηκε στη χώρα μας μετά την απόλυση του 2007 από τη Φούλαμ και αυτήν από την Μπάρνετ τον Απρίλιο του 2012.

"Μετά την απόλυση μου από τη Φούλαμ δεν έκαναν... ουρά για να μου κάνουν προτάσεις. Δέχτηκα την πρόταση της Μπάρνετ, αφού ήταν και η μοναδική που είχα."

Η προσαρμογή του στην Ελλάδα δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη και καταλυτική επίδραση είχε η βοήθεια του Στιβ Κωνσταντινίδη.

"Χωρίς την βοήθεια του συνεργάτη μου Στιβ, θα ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ στην Ελλάδα. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζομαι. Οι Έλληνες κάνουν μεγάλες συζητήσεις. Χρησιμοποιούν 3 ή 4 λέξεις εκεί που θα έπρεπε να βάλουνε μια ή δυο. Ο Στιβ τα έχει αναλάβει όλα αυτά."

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις φετινές του επιδόσεις και την πίεση που καταφέρνει ακόμα να ασκεί στις μεγάλες ομάδες στα πλαίσια του Super League, αλλά και με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννενα και το 4-0.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα.

" Είχα έρθει ξανά στην Ελλάδα πριν από περίπου 30 χρόνια όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο ακόμα, με την τότε μέλλουσα σύζυγο μου και θυμάμαι την απαράδεκτη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Βέβαια, από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και μετά, οι υποδομές έχουν βελτιωθεί πολύ."

Ο Σάντσες δεν παρέλειψε να σχολιάσει την οικονομική κατάσταση της χώρας " Δεν ξέρετε πόσο έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση την Ελλάδα. Κάθε μισό μίλι θα δείτε κλειστά καταστήματα ή γραφεία".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ