ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωση Απόλλωνα με αιχμές στους οπαδούς

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Μονεμβασιώτης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία άφησε αιχμές στους οπαδούς της, εκ των οποίων μόλις 250 πήραν διαρκείας. Ανανέωσε το συμβόλαιό του στην Ελαφρά Ταξιαρχία ο Καλλέργης.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους οπαδούς της, αλλά και αυτούς του Πανιωνίου για την πρωτοβουλία που πήραν στον αγώνα των δύο ομάδων εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Όμως σε αυτή αφήνονται και αιχμές στον κόσμο της, που δεν μπήκαν στη διαδικασία να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, πέρα από 250 άτομα.

Η ανακοίνωση: " Θέλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας καθώς και τους φιλάθλους του Πανιωνίου για την εξαιρετική πρωτοβουλία που πήρανε να προσφέρουνε εικόνες πολιτισμού και πνεύμα αλληλεγγύης στον αγώνα της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Καλούμε τους φιλάθλους και τους συνδέσμους των φιλάθλων της ομάδας, τη Δευτέρα στις 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων (Κηφισίας 64 και Πρεμετής) σε συνάντηση για να γίνει συζήτηση όλων των θεμάτων της ομάδας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 250 Απολλωνιστές που προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας, ένα νούμερο μάλλον απογοητευτικό, που δείχνει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τις θυσίες που γίνονται προκειμένου η ομάδα μας να ανακτήσει την παλιά της αίγλη, κάτι που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον της".

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ

Το συμβόλαιό του στον Απόλλωνα Σμύρνης επέκτεινε ο Μιχάλης Καλλέργης. Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2020: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Καλλέργη. Ο Μιχάλης Καλλέργης θα φορά της φανέλα της ομάδας μας έως το καλοκαίρι του 2020. Το μέχρι τώρα συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2018".

Ανακοίνωση Απόλλωνα με αιχμές στους οπαδούς
Καλλέργης
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ