ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε Κουτσόπουλο και Αρκούδα

Ανακοίνωσε Κουτσόπουλο και Αρκούδα
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Την απόκτηση τόσο του Δημήτρη Κουτσόπουλου όσο και του Χρήστου Αρκούδα ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε άλλη μία μεταγραφή προχώρησε η "ελαφρά ταξιαρχία", η οποία κάλυψε το κενό που είχε στη θέση του τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Τζόρβα με παίκτη επιπέδου Super League. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, με τον οποίο γίνονταν διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 36χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Κουτσόπουλου, ο οποίος κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στον Πανθρακικό. Ο Κουτσόπουλος κατά το παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και την φανέλα του Πανηλειακού, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Μεσσηνιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έχει μετρήσει συνολικά 335 συμμετοχές σε αγώνες Πρωταθλήματος ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας 32".

Λίγες ώρες μετά ο Απόλλων ανακοίνωσε και την προσθήκη του Χρήστου Αρκούδα, ο οποίος στο τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Αρκούδα, ο οποίος θα αγωνίζεται ως αμυντικός. Γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1990 ο Αρκούδας έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Καλλιθέας, ΑΕΚ καιΑτρομήτου, έχοντας συνολικά 93 συμμετοχές" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ανακοίνωσε Κουτσόπουλο και Αρκούδα
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ