ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε και επίσημα Πετρόπουλο ο Απόλλωνας

Ανακοίνωσε και επίσημα Πετρόπουλο ο Απόλλωνας

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, καθώς έντυσε στα κυανόλευκα τον Έλληνα επιθετικό, Αντώνη Πετρόπουλο. Ανανέωσε ο Χατζηζήσης.

Η ενίσχυση του ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η ομάδα της Ριζούπολης, δεν σταματά να προσθέτει σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό της και ένας απ' αυτούς είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό, που αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά το τέλος της σεζόν και ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αν μη τι άλλο, αυτή η μεταγραφή μπορεί να χαρακτηριστεί "μεγάλη", αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις περισσότερες ομάδες της Superleague.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε από το Αιγάλεω, συνέχισε στο Κερατσίνι και στο Χαϊδάρι, επέστρεψε στο Αιγάλεω και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Στο "τριφύλλι" έμεινε για περίπου 4,5 χρόνια όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί και έτσι τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε στην ΑΕΚ.

Από τη νέα χρονιά θα φορά τη κυανόλευκη φανέλα με τον Θεό Απόλλωνα στο στήθος και δεύτερο σπίτι του θα είναι η Ριζούπολη.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Πετρόπουλου. Ο 27χρονος επιθετικός, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ".

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Χατζηζήσης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Χατζηζήση".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ