ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς τέσσερις στο Αγρίνιο

Χωρίς τέσσερις στο Αγρίνιο
INTIME SPORTS

Με σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει η Καλλονή στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε την αποστολή.

Χωρίς τον τιμωρημένο με τρεις αγωνιστικές Περόνε, τον Γιώργο Μανούσο που περνάει την γνωστή περιπέτεια και τους τραυματίες Γκάσιτς (γόνατο) και Γάλα (διάστρεμμα στον αστράγαλο), αναχώρησε λίγο μετά το μεσημέρι σήμερα η αποστολή της Καλλονής για Αθήνα, ώστε να φτάσει από εκεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Αυτές είναι οι (σημαντικές) απουσίες θα έχει και πάλι η ομάδα της Λέσβου, στο αυριανό παιγνίδι του Αγρινίου απέναντι στον Παναιτωλικό, με το οποίο κλείνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίχτες της Καλλονής προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Μυτιλήνη και μετά ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε τους εξής 19 για την αποστολή στο Αγρίνιο:Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Χουανλού, Σιλιγαρδάκης, Λεοζίνιο, Καζάκης, Γ. Γκαρσία, Αγρίτης, Ντος Σάντος, Λίμα, Βλαστέλλης, Λαμπρόπουλος.

" Πρέπει να διορθωθούμε όσο γίνεται πιο σύντομα. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από τους ποδοσφαιριστές μου", δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ματζουράκης.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ