ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς δυο με Πανιώνιο η Καλλονή

Χωρίς δυο με Πανιώνιο η Καλλονή
Μαρσέλο INTIME SPORTS

Οι Μαρσέλο και Χωριανόπουλος θα χάσουν το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο όντας τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται από τον Μαντζουράκη.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της Καλλονής για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο εκτός έδρας. Ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης, Γιάννης Ματζουράκης, έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής τριών εναντίον δύο και πέντε εναντίον τεσσάρων.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ έπαιξαν και δίτερμα, με τον έμπειρο τεχνικό να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα εν όψει της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους».

Πάντως, εν όψει Πανιωνίου ο Ματζουράκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μαρσέλο και Χωριανόπουλο, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή τους.

Η τελευταία προπόνηση για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες θα γίνει το Σάββατο (1/3) και εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στην Ελπίδων ο Φουρλάνος

«Ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής μας Σπύρος Φουρλάνος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα U21. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας τον συμπεριέλαβε μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε για να συμμετάσχουν στην προετοιμασία και τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Τουρκίας για τον 7ο προκριματικό όμιλο του UEFA U21 EURO 2013/15. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 05/03/2014 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης στις 16:30».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ