ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς επτά παίκτες η Καλλονή κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς επτά παίκτες η Καλλονή κόντρα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό τους τραυματίες Γιορέντε, Μπαργκάν αλλά και τους τιμωρημένους Κεϊτά, Μανούσο, Τσαμπούρη. Εκτός και οι Χογκ, Αντέτζο. Επιστροφή για Ελλακόπουλο και Βαλιό στην 20άδα.

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό η Καλλονή το Σάββατο (19/12) το βράδυ καθώς ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά παίκτες του για διαφορετικούς λόγους. Εκτός θα μείνουν οι Κεϊτά, Μανούσος και Τσαμπούρης οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά και οι Γιορέντε, Μπαργκάν που είναι τραυματίες. Ενώ ο τεχνικός της ομάδας της Μυτιλήνης άφησε εκτός και τους Χογκ, Αντέτζο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιορέντε που χτύπησε άσχημα στο ζυγωματικό στο ματς με τον Ατρόμητο χειρουργήθηκε την Πέμπτη στο ιατρικό κέντρο Αθηνών με την εγχείριση να είναι άκρως πετυχημένη και τον Ισπανό άσο να παραμένει κλινήρης για μερικές μέρες ακόμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε η ομάδα μας στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους. Ο ΘαλήςΘεοδωρίδης, πέρα από τις απουσίες λόγω καρτών τωνΚειτά,Μανούσουκαι Τσαμπούρη, θα έχει και έναν ακόμα απόντα. Ο λόγος για τον ΚενάνΜπαργκάνο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που αποκόμισε στο ματς του Κυπέλλου και δε θα είναι στη διάθεση του τεχνικού μας.

Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα ο ΣτρατήςΒαλιόςπου συμπεριελήφθη στην αποστολή όπως και οΕλλακόπουλοςπου εξέτισε την ποινή του στο ματς του Κυπέλλου και θα είναι αύριο ανάμεσα στους «20» για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 19:30.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή:

Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς και Μπουρούς

Χειρουργήθηκε ο Γιορέντε

Νοσηλευόμενος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών παραμένει ο Ραουλ Γιορέντε. Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στο ζυγωματικό του Ισπανού. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Νεότερα για την μετεγχειρητικήπορεία του Γιορέντε αναμένονται το απόγευμα".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ