ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Βλάχος: "Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε πέντε πάσες"

Βλάχος: "Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε πέντε πάσες"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος μετά την βαριά ήττα της ομάδας του υποστήριξε πως οι παίκτες του έχασαν μόνο και μόνο που είδαν τόσο κόσμο στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν είχε να πει πολλά μετά την βαριά ήττα της ομάδας του με 5-0 και σημείωσε ότι η Καλλονή έχασε μόνο και μόνο που είδε τόσο κόσμο στο φαληρικό στάδιο. Εν συνεχεία υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το νταμπλ ενώ αποθέωσε τον Φορτούνη δίνοντας συγχαρητήρια στον Περέιρα για την χρησιμοποίηση του νεαρού μέσου.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Το να ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που τελείωσε με 5-0 πανεύκολα θα ήταν τραγικό λάθος μου και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τον αγώνα αυτό. Θα πάρω το ρίσκο να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι η νταμπλούχος ομάδα στην Ελλάδα. Εμείς χάσαμε μόνο και μόνο που είδαμε τόσο κόσμο στο Καραϊσκάκη.

Δεν είχαμε το κουράγιο να αλλάξουμε ούτε τέσσερις - πέντε πάσες. Τέλος, θέλω να δώσω τα εύσημα μου στον κ. Περέιρα που έχει δώσει τόσες ευκαιρίες στον καλύτερο μεσοεπιθετικό που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα. Μιλάω φυσικά για τον Κώστα Φορτούνη».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ