ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στην Καλλονή ο Κάλφας

Στην Καλλονή ο Κάλφας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοίνωσε την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Κάλφα. Έρχεται ο Παύλοβιτς.

Ο 22χρονος επιθετικός Νίκος Κάλφας, καταγόμενος από την Μυτιλήνη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Καλλονή τριών ετών. Ξεκίνησε από την ΑΕΛΚ, όταν αυτή ήταν στο Περιφερειακό, πριν 4 χρόνια.

Το 2010-2011 έπαιξε στον Εορδαϊκό, μετά στον Πανηλειακό. Στο πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν έπαιξε στην Κόρινθο και το άλλο μισό στην Ερμιονίδα. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Στο μεταξύ, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Καλλονή συνεχίζει τις προσπάθειες της στον μεταγραφικό τομέα.

Ο 26χρονος Σέρβος επιθετικός Πρέντραγκ Παύλοβιτς έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καλλονής. Έρχεται αύριο (15/8) στην Μυτιλήνη για να μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Μπέογκραντ (29 συμμετοχές, 4 γκολ), συμπαίχτης με τον Γκάσιτς,που ήδη έχει αποκτηθεί από την Καλλονή.

Ο Παύλοβιτς ξεκίνησε το 2004 από την Παρτίζαν, έκανε σημαντική καριέρα με την φανέλα της Νάπρεντακ, ενώ έχει περάσει και από την Τελεόπτικ και την ουγγρική Ντέμπρετσεν. Ήταν μέλος της ομάδαςU21 της Σερβίας (11 συμμετοχές, 1 γκολ). Έχει ύψος 1.77.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ