ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στη... σκιά του 7-0

Στη... σκιά του 7-0
Καλλονή INTIME SPORTS

Η Καλλονή συναντά το Σάββατο (29/11) την ομάδα που την υποχρέωσε στην πολύ βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τον Πλατανιά. Η ΑΕΛΚ είχε χάσει με 7-0 στα Χανιά.

Πρωτάθλημα ξανά με τη 12η αγωνιστική λοιπόν. Η Καλλονή φιλοξενεί στην έδρα της τον Πλατανιά και τουλάχιστον τρεις λόγους να θέλει πάση θυσία τη νίκη, που θα της χαρίσουν τους τρεις βαθμούς.

Πρώτον και κύριον, η βαριά ήττα της περασμένης σεζόν. Ο Πλατανιάς είχε συντρίψει με 7-0 τους νησιώτες στα Χανιά, σε μια από τις μαύρες σελίδες της ομάδας του νησιού τιου Αιγαίου. Στν ΑΕΛΚ θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Ακόμα, το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη παραμένει αήττητο στη Μυτιλήνη και δεν θέλει απέναντι στους Κρητικούς να χαλάσει το σερί που έχει χτίσει, την ίδια ώρα που οι απανωτοί βαθμοί που κατακτά στο πρωτάθλημα έχουν ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Έτοιμοι Αντέτζο, Γιορέντε

Η προπόνηση της Τρίτης (25/11) ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του κέντρου «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ. Κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης έχουν ενταχθεί οι Ντάνιελ Αντέτζο και Ραούλ Γιορέντε. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Γιάννης Γιώργου και Θεοδόσης Κύπρου.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ