ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στάσιμο του προπονητή

Στάσιμο του προπονητή
Βλάχος INTIME SPORTS

Στασιμότητα επικρατεί στην Καλλονή όσον αφορά στο θέμα του προπονητή με τον Βαγγέλη Βλάχο να παραμένει τεχνικός των "σαρδελών" και τον Θαλή Θεοδωρίδη ο πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει, σε ενδεχόμενη αποχώρησή του.

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Καλλονής να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη - όπως διαβάσατε από το Sport24.gr ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός Μίροσλαβ Μάρκοβιτς υπέγραψε- αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το ίδιο συμβαίνει και σε ο,τι αφορά στο σκέλος του προπονητή.

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ο τεχνικός των "σαρδελών" βάσει συμβολαίου. Ναι μεν ο Έλληνας προπονητής είναι (μάλλον) προς αποχώρηση, ωστόσο η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Σε περίπτωση αποχώρησής του, το πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης. Είναι, εξάλλου, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα της Λέσβου, που την έχει ζήσει και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Εκτιμάται, σε κάθε περίπτωση, ότι κι αυτό το θέμα θα διευθετηθεί μέσα στην εβδομάδα που έρχεται καθώς ο χρόνος πιέζει και οι "σαρδέλες" πρέπει να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, τουλάχιστον ως προς το βασικό του κορμό, "τρέχει" ανεξάρτητα από το θέμα του προπονητή. Φάνηκε κι από την απόκτηση του Μάρκοβιτς, κι από την ενδεχόμενη του Κρολ.

Μαζί με του προπονητή έχει "κολλήσει" και το θέμα του Λεοζίνιο. Καλλονή και Βραζιλιάνος δεν έχουν συμφωνήσει εάν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους ή οι δρόμοι τους θα χωρίσουν τελικά.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ